Tandlæge Korsør – professionel behandling i Nygade

Tandlæger Korsør

Tandlæge Korsør, nærmere betegnet Tandlægerne i Nygade, sørger for at du får den bedste behandling fra start til slut ved hver konsultation. Med adskillige års erfaringer fra ind- og udland er du sikret en optimal behandling. Vores ambition er at alle vores patienter altid føler sig imødekommet og veltilpas hos Tandlægerne i Nygade, Korsør.

Tandlæger Korsør – I Nygade tilbydes mange løsninger

Søger du efter tandlæge Korsør, så er tandlægepersonalet fra praksissen i Nygade kompetente til at sikre dig den rette tandbehandling på behagelig vis. Vi tilbyder dig en lang række behandlinger, der foruden almindelig tandbehandling indbefatter:
krone/broarbejde
behandling af paradentose
udskiftning af sølv med plast eller porcelæn
samt meget mere
Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger vedrørende forespørgsler om andre behandlinger.

Tandlæger Korsør – erfarent og kompetent personale i Nygade

I Nygade er vi stolte af at kunne tilbyde mange behandlinger, hvormed vi kan hjælpe dig på forskellige måder, hvis du har brug for tandlæger i Korsør. Vi går dedikeret ind for at hver patient opnår fuld tilfredshed, hvilket tager afsæt i vores mangeårige erfaringer og dybdegående kompetencer. Derfor kan du trygt komme til praksissen i Nygade og få den rette ekspertvurdering.

Kontakt Tandlægerne i Nygade, Korsør

Går du med overvejelser om at skifte tandlæge, så står vi klar til at tage godt i mod dig. Som ny patient bliver du tilbudt en grundig konsultation af os tandlæger fra Korsør i Nygade. Konsultationen indebærer røntgenbilleder og tandrensning. Hermed sørger vi for at du får den bedst mulige behandling nu og fremover.
Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon: 58 37 24 60 eller e-mail: info@ny-tand.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid. Vi træffes på følgende vis: man-tirs. 8:00-16:00, onsdag 8:00-12:00, torsdag 8:00-17:30 og fredag 8:00-15:00.
Vi ser frem til at møde dig og give dig et smil på læben.