Tandlæge nær Sorø

Mangler du en tandlæge i Sorø? Så skal du ikke kigge langt efter en professionel og omsorgsfuld tandbehandling. Tandlægerne i Nygade, Korsør ligger kun 30 minutter væk i bil fra Sorø Centrum. Vi ligger på Nygade 6, 4220 Korsør tæt ved Korsør Havn.

Når det kommer til tandbehandlinger, lover vi 100% at vi er din køretur værd!

Få flere informationer om vores priser her: Prisliste

 

 

 

 

 

Vi har tandbehandlinger i massevis

Som kompetente tandbehandlere tæt på Sorø, har vi mulighed for at hjælpe dig med at hav af behandlinger. Dette inkluderer blandt andet:

  • Afblegning af tænderne
  • Kosmetiske tandforbedringer
  • Paradentose behandlinger
  • Tandimplantater
  • Kirurgisk tandbehandlinger
  • Krone & broarbejde
  • Hel- og delproteser

og meget mere.

Som din professionelle tandlæge nær Sorø, går vi meget op i, at få dig til at være tryg i dine omgivelser og give dig den bedste behandling. Vi har massevis af kunder der kommer ind både som tandkrigere og dem som lider af tandskræk. Vi ved hvordan vi skal forholde os til jer alle sammen.

Vi har højt uddannet tandplejere og klinikassistenter

Her hos Tandlægerne i Nygade går vi utroligt højt op i at uddanne vores personale, så de altid er med på de nyeste behandlinger, samt de nyeste behandlingsmetoder. Dette inkluderer alle vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

Netop fordi vi gør dette, kan du føle dig tryg i vores hænder, når vi udfører tandbehandlingerne og når du ligger i vores stol.

Kontakt din tandlæge nær Sorø i dag

Overvejer du at modtage en tandbehandling fra os? Så tag kontakt til din tandlæge nær Sorø i dag. Vi lover at vi er køreturen værd. Så ring til os i dag på +45 58 37 24 60, send os en mail på info@ny-tand.dk, eller brug vores kontaktformular til at booke din tid i dag.

Er du interesseret i at se vores prisliste? Så få flere informationer her: Prisliste

Sidebar