Tandlæge Korsør – professionel behandling i Nygade

Tandlæge Korsør, nærmere betegnet Tandlægerne i Nygade, sørger for at du får den bedste behandling fra start til slut ved hver konsultation. Med adskillige års erfaringer fra ind- og udland er du sikret en optimal behandling. Vores ambition er at alle vores patienter altid føler sig imødekommet og veltilpas hos Tandlægerne i Nygade, Korsør.

 

Tandlæger Korsør – I Nygade tilbydes mange løsninger

Søger du efter tandlæge Korsør, så er tandlægepersonalet fra praksissen i Nygade kompetente til at sikre dig den rette tandbehandling på behagelig vis. Vi tilbyder dig en lang række behandlinger, der foruden almindelig tandbehandling indbefatter:

  • krone/broarbejde
  • behandling af paradentose
  • udskiftning af sølv med plast eller porcelæn
  • samt meget mere

Kontakt os via nedenstående kontaktoplysninger vedrørende forespørgsler om andre behandlinger.

 

Tandlæger Korsør – erfarent og kompetent personale i Nygade

I Nygade er vi stolte af at kunne tilbyde mange behandlinger, hvormed vi kan hjælpe dig på forskellige måder, hvis du har brug for tandlæger i Korsør. Vi går dedikeret ind for at hver patient opnår fuld tilfredshed, hvilket tager afsæt i vores mangeårige erfaringer og dybdegående kompetencer. Derfor kan du trygt komme til praksissen i Nygade og få den rette ekspertvurdering.

 

Kontakt Tandlægerne i Nygade, Korsør

Går du med overvejelser om at skifte tandlæge, så står vi klar til at tage godt i mod dig. Som ny patient bliver du tilbudt en grundig konsultation af os tandlæger fra Korsør i Nygade. Konsultationen indebærer røntgenbilleder og tandrensning. Hermed sørger vi for at du får den bedst mulige behandling nu og fremover.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon58 37 24 60 eller e-mailinfo@ny-tand.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid. Vi træffes på følgende vis: man-tirs. 8:00-16:00, onsdag 8:00-12:00, torsdag 8:00-17:30 og fredag 8:00-15:00.

Vi ser frem til at møde dig og give dig et smil på læben.

Sidebar