lampe

Afblegning af tænder – Korsør

Her hos Tandlægerne i Nygade, tilbyder vi og udfører forskellige slags tandbehandlinger, blandt andet kosmetisk tandblegning også kendt som afblegning af tænder. Herunder kan du læse mere om afblegning af tænder i Korsør, hos os og hvad det indebærer.

 

Hvordan skal du forholde dig ved afblegning af dine tænder?

Behandleren pålægger tænderne en gel i en forud blandet koncentration, hvorefter der lyses på gelen med en special lampe.

Du skal påregne at hele behandlingen varer ca. 1 time, hvoraf de 50 min består af 2-3 gange 20 minutters belysning. Du skal kun i tandlægestolen 1 gang.

Efter behandlingen kan der forekomme lidt irritation i tænderne i en kortere periode, hvis tænderne udsættes for kulde og varme, hvilket dog kun forekommer yderst sjældent.

Vi skal anbefale dig, at undlade rygning samt misfarvede drikkevarer, såsom the med garvesyre og rødvin i op til 3 dage efter behandlingen.

  • En behandling kan forventes at holde mellem 3-5 år.
  • Gelen som pålægges tænderne er Hydrogenperoxid 12%
  • White Smile lysner dine tænder op til 10 nuancer

Tandkødslommerne måles med et lille instrument som føres ned langs tanden til man når bunden af lommen.

Er du i alderen 18-25 år, eller kunne du forestille dig at skulle bruge tilskud til tænderne senere hen? Så kan du melde dig ind i Danmark og få tilskud til adskillige behandlinger! Fra almindelige tandeftersyn til store operationer.

Kontakt os i dag ved afblegning af tænder i Korsør i dag!

Hvis du skulle være i tvivl om nogle af vores tandbehandlinger, har spørgsmål eller vil vide mere om os og klinikken, så er du velkommen til at kontakte os her! Vi står klar til at give dig en afblegning af dine tænder i Korsør, i vores tandklinik!

Sidebar
Skriv til os

Ring til os