Tandimplantat i Korsør

Her hos Tandlægerne i Nygade, tilbyder vi og udfører forskellige slags tandbehandlinger. Herunder kan du læse mere om hvad det indebærer at få en tandimplantat i Korsør, i vores klinik.

 

Tandimplantat Behandling

Implantatbehandling indebærer, at der – populært sagt – sættes en kunstig rod i form af en skrue ind i kæbebenet. På denne skrue kan man derefter sætte f. eks. porcelænskroner og broer fast.

Se eksempel på nedenstående billeder:

 

Behandlingen af tandimplantat i Korsør

Man kan også sætte “tryklåse” på, så løstsiddende proteser sidder fast.

En af vore patienter har sendt os et brev efter implantatbehandling med tryklås, her er et par eksempler fra fru M.O.

  1. Forløbet af behandlingen blev grundigt gennemgået og forklaret og alle oplysninger nøje fulgt. “der er ingen smerter forbundet med operationen eller den efterfølgende heling og tilpasning.” man har svært ved at tro det, da det ser voldsomt ud, men tro mig det er sandt.
  2. Efterfølgende er følelsen ubeskrivelig god. Nu kan alt tygges og friske saftige æbler kan bides af, det er en herlig oplevelse. Uden tandlægens råd ville det aldrig være muligt. Det koster en del ja, men det gør 2 proteser der ikke virker også. Jeg er glad for mit valg.

 

Er du i alderen 18-25 år, eller kunne du forestille dig at skulle bruge tilskud til tænderne senere hen? Så kan du melde dig ind i Danmark og få tilskud til adskillige behandlinger! Fra almindelige tandeftersyn til store operationer.

Hvis du skulle være i tvivl om nogle af vores tandbehandlinger, har spørgsmål eller vil vide mere om os og klinikken, så er du velkommen til at kontakte os her!

Du er også mere end velkommen til at ringe til os direkte og booke din tid til tandimplantat i Korsør nu. Tlf: 58 37 24 60

Sidebar