Tandlæge Vestsjælland

Få en professionel tandbehandling hos dine tandlæger i Vestsjælland! Ønsker du at finde en tandlæge i Vestsjælland? så kan Tandlægerne i Nygade, Korsør tilbyde dig ekspertvurdering, samt behagelige og professionelle konsultationer via dybdegående erfaringer og kompetencer.

Kontakt os i dag og få booket din tandbehandlinger ind med det samme! Ring til os på tlf: 58 37 24 60 eller brug vores kontaktformular og skriv din forespørgsel.

 

Få gode råd om forebyggende tandpleje

Som dine tandlæger i Vestsjælland rådgiver vi dig også gerne om tandpleje, så du kan bevare et sundt tandsæt og tandkød. På denne måde kan rådgivningen have en forebyggende effekt. Skulle behovet for behandling opstå, så er vi naturligvis klar til at tilfredsstille dit behandlingsbehov med adskillige behandlingsformer, som det fremgår af næste afsnit.

Vi tilpasser os altid til dine behov som patient, så vi dermed sikrer dig en optimal behandling. Som dine tandlæger i Vestsjælland er det vores ambition at du får det bedre med at gå til tandlæge. Som del af den professionelle behandling sørger personalet for at du føler dig godt tilpas og velkommen, så du opnår fuld tilfredshed.

 

Tandlæger i Vestsjælland, Korsør

Som din tandlæge i Vestsjælland, kan vi tilbyde dig mange forskellige behandlingsformer. Fælles for dem alle er at de bliver udført med stor ekspertise og erfaring, hvilket Mette Bjørlik og Lise G. Nielsen som klinikejere er med til at sørge for. Her er et udpluk af de behandlinger du bliver tilbudt som patient hos praksissen i Nygade, Korsør.

Vores ekspertise kommer i mange behandlingsformer:

  • Krone/broarbejde
  • Implantat- og Kosmetisk behandling
  • Udskiftning af sølv med plast eller porcelæn
  • Behandling af paradentose
  • Blegning af tænder

 

Kontakt din tandlæge i Vestsjælland i dag!

Vores dygtige personale er klar til at hjælpe dig, så kontakt os på tlf.: 58 37 24 60 eller e-mail:info@ny-tand.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid. Vi træffes i tidsrummene: man-tirs. 8:00-16:00, onsdag 8:00-12:00, torsdag 8:00-17:30 og fredag 8:00-15:00.

Som din tandlæge på Vestsjælland glæder vi os til at byde dig velkommen. Hos os er du sikret optimal behandling!

Sidebar