Tandlæger Vestsjælland – professionel tandbehandling i Korsør

Ønsker du at finde tandlæger Vestsjælland, så kan Tandlægerne i Nygade, Korsør tilbyde dig ekspertvurdering, samt behagelige og professionelle konsultationer via dybdegående erfaringer og kompetencer. Vi tilpasser os altid til dine behov som patient, så vi dermed sikrer dig en optimal behandling. Hos tandlæger i Vestsjælland i form af tandlægepersonalet i Nygade, Korsør, er det vores ambition at du får det bedre med at gå til tandlæge. Som del af den professionelle behandling sørger personalet for at du føler dig godt tilpas og velkommen, så du opnår fuld tilfredshed.

 

Tandlæger Vestsjælland – få gode råd om forebyggende tandpleje

Tandlægerne i Korsør rådgiver også om tandpleje, så du kan bevare et sundt tandsæt og tandkød. På denne måde kan rådgivningen have en forebyggende effekt. Skulle behovet for behandling opstå, så er vi naturligvis klar til at tilfredsstille dit behandlingsbehov med adskillige behandlingsformer, som det fremgår af næste afsnit.

 

Tandlæger i Vestsjælland, Korsør – ekspertise i mange behandlingsformer

Tandlægerne i Nygade, Korsør tilbyder dig mange behandlingsformer. Fælles for dem alle er at de bliver udført med stor ekspertise og erfaring, hvilket Mette Bjørlik og Lise G. Nielsen som klinikejere er med til at sørge for. Her er et udpluk af de behandlinger du bliver tilbudt som patient hos praksissen i Nygade, Korsør:

  • Krone/broarbejde
  • Implantat- og Kosmetisk behandling
  • Udskiftning af sølv med plast eller porcelæn
  • Behandling af paradentose
  • Blegning af tænder

 

Kontakt tandlæger i Vestsjælland – hos os i Korsør er du sikret optimal behandling

Vores dygtige personale er klar til at hjælpe dig, så kontakt os på tlf.: 58 37 24 60 eller e-mail:info@ny-tand.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en tid. Vi træffes i tidsrummene: man-tirs. 8:00-16:00, onsdag 8:00-12:00, torsdag 8:00-17:30 og fredag 8:00-15:00.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Sidebar