Tandkrone i Korsør – ret op på skaden, inden det er for sent

En tandkrone er en form for kappe eller hætte som sættes uden på ens resterende tand for at forstærke og undgå, at den knækker yderligere. Vores kroner er en smuk og stærk løsning som holder i rigtig mange år.

Har du en tand som er blottet grundet et uheld, er det nødvendigt at rette op på skaden, for behandles den knækkede tand ikke kan det fører til yderligere skade på de andre omkringlæggende tænder og ens tandkød. Skaden kan genoprettes ved pålægning af tandkrone. Tandkronen er en kunstig genetablering af den skadede tand. Den sættes oven på din eksisterende tand, så den omslutter tanden. Vores tandkroner bliver fremstillet unikt til din tand, så den passer perfekt og ikke genere.

Pålægning af tandbro i Korsør

En tandbro er en erstatning af ens manglende tand. Tandbroen bliver koblet fast til de omkringsiddende tænder. Alt efter antallet af manglende tænder kan tandbroen laves, så den erstatter op til flere manglende tænder. Med en tandbro kan du både opnå et smukt og æstetisk resultat samt få din optimale tyggefunktion tilbage, helt uden operation. Tandbroen består af bropiller og mellemled. Bropillerne er tænder som sidder ved siden af de tænder, som du har mistet.
En tandbro er et implantat som hviler på dine eksisterende tænder. Efter behandlingen er tandbroen således en del af dit resterende tandsæt. Behandlingen giver dermed en permanent løsning og giver en naturlig tyggefunktion.

Er du i alderen 18-25 år, eller kunne du forestille dig at skulle bruge tilskud til tænderne senere hen? Så kan du melde dig ind i Danmark og få tilskud til adskillige behandlinger! Fra almindelige tandeftersyn til store operationer.

Hvis du skulle være i tvivl om nogle af vores tandbehandlinger, har spørgsmål eller vil vide mere om os og klinikken, så er du velkommen til at kontakte os her!

Sidebar