lampe

Tandlæge Vemmelev

Som professionelle og omsorgsfulde tandplejere, er vi muligvis din fremtidige tandlæge nær Vemmelev! Tandlægerne i Nygade, Korsør ligger kun 15 minutter væk i bil fra Vemmelev Centrum. Vi ligger på Nygade 6, 4220 Korsør tæt ved Korsør Havn og når det kommer til tandbehandlinger, lover vi 100% at vi er din køretur værd!

Få flere informationer om vores priser her: Prisliste

Tandlæge Mette Bjørlik tandbehandler Personalet hos Ny Tand Mette Bjørlik tand-konsultation

 

 

 

 

 

Vi har et hav af tandbehandlinger til dig

Her hos Tandlægerne i Nygade har vi adskillige former for tandbehandlinger som du kan gøre gavn af. Vi har blandt andet mulighed for at hjælpe dig med:

  • Afblegning af tænderne
  • Kosmetiske tandforbedringer
  • Paradentose behandlinger
  • Tandimplantater
  • Kirurgisk tandbehandlinger
  • Krone & broarbejde
  • Hel- og delproteser

samt meget mere.

Som din professionelle og omsorgsfulde tandlæge nær Vemmelev. Har vi meget højt fokus på at give dig behagelige omgivelser så du kan slappe af under dine tandbehandlinger. Du kan altid komme til os, hvad end du mangler en ny tandlæge, eller om du har brug for hjælp med dit tandskræk. Vi står klar til at hjælpe dig!

Vores personale er højt uddannet!

I vores tandlægeklinik er alt vores personale, fagudlærte og højt uddannede inden for deres områder. Vi er klar på at tilbyde dig de nyeste behandlingsmetoder, og har altid det bedste værktøj og udstyr. Du kan dermed altid føle dig tryg i vores hænder, når vi udfører tandbehandlingerne vores stol.

Kontakt din tandlæge nær Vemmelev i dag

Overvejer du at modtage en tandbehandling fra os? Så tag kontakt til din tandlæge nær Vemmelev i dag. Vi lover at vi er køreturen værd. Så ring til os i dag på +45 58 37 24 60, send os en mail på info@ny-tand.dk, eller brug vores kontaktformular til at booke din tid i dag.

Er du interesseret i at se vores prisliste? Så få flere informationer her: Prisliste

Sidebar
Skriv til os

Ring til os