lampe

Forebyggende tandpleje i Korsør

Hos Tandlægerne i Nygade udfører vi forebyggende tandpleje i Korsør, for både børn og voksne. Ved forebyggende tandpleje hjælper vi med individuel rådgivning vedrørende tandpleje og forebygge af tandsygedomme. Vi udfører tandrensning, tandrodsrensning og meget mere. Vi undersøger derudover dine tænder for caries, paradentose og andre tilstande, som skal forebygges og eventuel behandles så tidligt som muligt, så de ikke spreder sig.

Vores tandplejere er specialister i forebyggende af sygdomme i tænder og mund samt i general vedligeholdelse af ens tandsæt. Vi yder altid en omhyggelig forebyggende behandling ift. tandpleje i Korsør. Og instruerer i optimal pleje af tænder og mund, så du også kan bibeholde den gode mundhygiejne, når du kommer hjem fra et besøg hos Tandlægerne i Nygade.

Vi hjælper gerne med at instruere i, hvordan du bruger tandtråd på den helt rigtige måde i forhold til de udfordringer man kan eventuel kunne have med sine tænder. Vores tandplejere ved desuden også om kost og drikkevarer, og hvordan disse kan influenserne på dine tænders sundhed.

Hvad vi udfører af forebyggende tandpleje i Korsør

Nedenfor kan du se et lille udsnit af, hvad vi udfører af forebyggende tandpleje i Korsør.

  • Rensning af tænder
  • Tage og tolke røntgenbilleder.
  • Undersøge og diagnosticere almindelige tandsygdomme
  • Tage aftryk af tænder og lave gipsmodeller.
  • Behandling med fluor og beskyttende emalje.

Vi udfører et hav af andre forebyggende tandpleje – så tag endelig kontakt til os, hvis du ønsker at bestille en tid hos os.

Er du i alderen 18-25 år, eller kunne du forestille dig at skulle bruge tilskud til tænderne senere hen? Så kan du melde dig ind i Danmark og få tilskud til adskillige behandlinger! Fra almindelige tandeftersyn til store operationer.

Hvis du skulle være i tvivl om nogle af vores tandbehandlinger, har spørgsmål eller vil vide mere om os og klinikken, så er du velkommen til at kontakte os her!

Sidebar
Skriv til os

Ring til os