Tandkirurgi i Korsør

Tandkirurgi kan være nødvendig, hvis behandlingen er så kompleks, at det er nødvendigt at opererer. Et eksempel, hvor der er behov at få udført tandkirurgi kan være fjernelse af en visdomstand som ligger kompliceret. Det kan også være genopbygning af knogler eller rekonstruktion af kæbe eller mund i forbindelse med en ulykke. Den mest kendte tandkirurgi indgreb er fjernelse af rod, -stumper eller en ikke-/delvist tand.

 

Fjernelse af visdomstand i Korsør

Fjernelse af en visdomstand er nok den mest kendte form som kræver en tandkirurgisk behandling. Du kan have behov for at få fjernet en visdomstand, hvis den skaber komplikationer i din mund. Af uransagelige grunde kan der opstå pladsproblemer for ens visdomstænder. Tandkødet rundt om visdomstænder er oftest også løsere end ved ens øvrige tænder. Det kan betyde, at en delvist frembrudt visdomstand kan mange gange medføre betændelse i tandkødet, hvis den ikke fjernes i tide.

Anbefales det at du får fjernet en visdomstand bør det gøres i en så ung alder som mulig – gerne mellem 20 til 30-årsalderen, da vores erfaringer viser, at efterfølgende smerte og komplikationer er mindre jo yngre man er. Vi udfører også tandkirurgi ved fjernelse af cyster, tandbylder, for stramme læbebånd, tandkødstransplantationer og forberedelse af knogle til proteser.

Kontakt os

Bestil tid hos os allerede i dag enten telefonisk ved at ringe til os på 58 37 24 60 eller ved at bruge nedenstående kontaktformular, hvor vi så vil vende retur til dig hurtigst muligt.

Er du i alderen 18-25 år, eller kunne du forestille dig at skulle bruge tilskud til tænderne senere hen? Så kan du melde dig ind i Danmark og få tilskud til adskillige behandlinger! Fra almindelige tandeftersyn til store operationer.

Hvis du skulle være i tvivl om nogle af vores tandbehandlinger, har spørgsmål eller vil vide mere om os og klinikken, så er du velkommen til at kontakte os her!

Sidebar