Paradentose Behandling

Her hos Tandlægerne i Nygade, tilbyder vi og udfører forskellige slags tandbehandlinger i Korsør. Herunder kan du læse mere om paradentose behandling og hvad det indebærer.

 

Paradentose

Tandkødsbetændelse er forårsaget af bakterier. Man får rødt irriteret tandkød og ofte bløder det, når man børster tænder.
Hvis tandkødsbetændelsen ikke behandles i tide kan den udvikle sig til paradentose hvilket vil sige, at tanden mister sit fæste i knoglen og kan gå løs.

 

Behandlingen af Paradentose

Paradentose behandles med hyppige og dybdegående tandrensninger, evt. tandkødsoperationer. Disse behandlinger kan foretages af tandlæger og tandplejere i fællesskab.
Den helt nøjagtige tilstand af tandkødet og knoglen, der holder tanden fast, kræver en grundig undersøgelse på klinikken.

Tandkødslommerne måles med et lille instrument som føres ned langs tanden til man når bunden af lommen.

paradentose behandling - tandlæge i korsør

 

Et røntgenbillede af tandkødslommen.

Paradentose behandling - tandkød - tandlæge i korsør

 

Instrumentet vist uden på tandkødet på en patient med paradentose.

Paradentose behandling - Tanlæge i Korsør

 

Er du i alderen 18-25 år, eller kunne du forestille dig at skulle bruge tilskud til tænderne senere hen? Så kan du melde dig ind i Danmark og få tilskud til adskillige behandlinger! Fra almindelige tandeftersyn til store operationer.

Hvis du skulle være i tvivl om nogle af vores tandbehandlinger, har spørgsmål eller vil vide mere om os og klinikken, så er du velkommen til at kontakte os her!