lampe

Udskiftning af sølvfyldning i Korsør

Er din gamle sølvfyldning blevet sort at se på? Så kan en udskiftning af sølvfyldningen med enten plast eller porcelæn være et godt alternativ. Grunden til at sølvet bliver sort med tiden er, fordi sølvet ruster. Udover at sølvfyldningen ikke vil være pæn at se på kan sølvplomber også gøre din tand svag og få den til at knække eller flække. Farven plasten og porcelæn kan matches, så man ikke bemærker, at man har fået udført en plast eller porcelæn fyldning. Det kan derfor også være en æstetisk fordel, når fyldningen er placeret et synligt sted i munden.

Sølvfyldninger vil langsomt udvide sig i tanden – dette kan give spændinger i tanden, som tidligere nævnt kan resultere i, at tanden revner eller knækker. Ved udskiftning af sølvfyldningen sikres det, at tanden bliver pæn og stærk. Derudover vil det også fjerne spændingerne i tanden, og plasten kan lime en begyndende revne.

Har du flere ældre sølvfyldninger, hvor de har behov for at blive udskiftet, så kan vi lave en behandlingsplan, hvor vi giver dig en oversigt over hvad der skal laves og prisen, så du lige præcis ved, hvilke muligheder du har, og hvad du får und til inden du beslutter du dig, om det er noget du ønsker at få lavet.

I visse tilfælde, hvor sølvfyldningen er stor, eller hvor revnen i din tand er for fremskreden, kan det være nødvendigt at sætte en tandkrone på tanden for at sikre holdbarheden.

Kontakt os allerede i dag og bestil tid

Er du i alderen 18-25 år, eller kunne du forestille dig at skulle bruge tilskud til tænderne senere hen? Så kan du melde dig ind i Danmark og få tilskud til adskillige behandlinger! Fra almindelige tandeftersyn til store operationer.

Hvis du skulle være i tvivl om nogle af vores tandbehandlinger, har spørgsmål eller vil vide mere om os og klinikken, så er du velkommen til at kontakte os her!

Sidebar
Skriv til os

Ring til os