Tandlæge nær Dalmose

Leder du efter en tandlæge nær Dalmose? Så er det os du skal tage kontakt til! Vi har højt uddannet personale, der står klar til at hjælpe dig med en hvilken som helst tandbehandling. Vi ligger kun 20 minutter væk i bil fra Dalmose Centrum. Vi ligger på Nygade 6, 4220 Korsør meget tæt på Korsør Havn.

Vi er altid kørslen værd når det kommer til en ordentlig tandbehandling.

Se alle vores priser her: Prisliste

Tandlæge Mette Bjørlik nær Dalmose Personalet hos Ny Tand Mette Bjørlik tand-konsultation

 

 

 

 

 

Få en omsorgsfuld tandbehandling hos os!

Hvis du står og mangler en tandklinik der har mange kompetencer og en bred portefølje. Så er du ankommet til det rigtige sted. Vi har mange forskellige tand ydelser og kan hurtigt hjælpe dig videre med et godt smil! Vi tilbyder blandt andet tandbehandlinger indenfor:

  • Afblegning af tænderne
  • Kosmetiske tandforbedringer
  • Paradentose behandlinger
  • Tandimplantater
  • Kirurgisk tandbehandlinger
  • Krone & broarbejde
  • Hel- og delproteser

og meget mere.

Vores tandlæger og klinikassistenter har alle de rigtige værktøjer

Her hos Tandlægerne i Nygade, går vi meget højt op i at uddanne vores tandplejere og klinik assistenter så de altid kan give dig den bedste tandbehandling der findes på markedet. Vi kan derfor med sikkerhed sige at vi gør vores absolut bedste for at få dig til at føle dig tryg og velkommen.

Så lige meget om du lider af tandskræk eller bare har brug for en tandlæge der værner om dig, så står vi klar til at hjælpe dig! Vores personale er uddannet med de helt rigtige værktøjer og metoder, og har også det nyeste udstyr til at hjælpe dig og dit smil videre!

Tag kontakt til din nye tandlæge nær Dalmose nu

Så hvis du står og mangler en omsorgsfuld, professionel og betænksom tandlæge tæt på Dalmose, så skal du være velkommen til at kontakte os i dag. Vi lover at vi er din køretur værd. Så ring til os i dag på +45 58 37 24 60, send os en mail på info@ny-tand.dk, eller brug vores kontaktformular til at booke din tid i dag.

Er du interesseret i at se vores prisliste? Så få flere informationer her: Prisliste

Sidebar