Kosmetisk tandbehandling i Korsør

Her hos Tandlægerne i Nygade, hvor vi tilbyder kosmetisk tandbehandling i Korsør, herunder kunstige tandkroner og andre behandlinger, der kan give dig det smil, du altid har ønsket dig.

Porcelænsarbejde – Kunstige tandkroner

Kunstige tandkroner laves på tænder, som er så beskadiget at normale plomber ikke ville kunne holde. Man kan lave kunstige tandkroner af alle tænder. Ofte vil man lave porcelænskroner til fortænderne, da porcelænskronerne kosmetisk er meget flotte og ligner naturlige tænder mest muligt. De mest anvendte porcelænsmaterialer her på klinikken er Empress II og Procera.

 

Få tilskud til dine tandbehandlinger med Danmark

Er du i alderen 18-25 år, eller kunne du forestille dig at skulle bruge tilskud til tænderne senere hen? Så kan du melde dig ind i Danmark og få tilskud til adskillige behandlinger! Fra almindelige tandeftersyn til store operationer.

Hvis du skulle være i tvivl om nogle af vores tandbehandlinger, har spørgsmål eller vil vide mere om os og klinikken, så er du velkommen til at kontakte os her! Du kan også ringe til os direkte og booke en tid til kosmetisk tandbehandling i Korsør nu! Tlf: 58 37 24 60

Erfarne tandlæger med speciale i kosmetisk tandbehandling i Korsør

Vores team her hos Tandlægerne i Nygade består udelukkende af erfarne og veluddannede tandlæger, som har specialiseret sig i kosmetisk tandbehandling i Korsør. Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at have sunde og smukke tænder som du stolt kan vise frem.

Vores mest populære behandling er kunstige tandkroner, som kan reparere og styrke beskadigede eller svækkede tænder. Tandkroner kan også forbedre udseendet af misfarvede, skæve eller skadede tænder, og dermed give dig et smil, som du vil være stolt af.

Udover tandkroner, tilbyder vi også andre kosmetiske tandbehandlinger, herunder tandblegning og tandimplantater. Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig at kunne stole på din tandlæge og føle dig godt tilpas i tandlægestolen. Derfor tager vores team altid sig tid til at lytte til dine ønsker og behov, og vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at du opnår det smil, du altid har ønsket dig.

Hvis du overvejer at få en kosmetisk tandbehandling, herunder kunstige tandkroner, er du altid velkommen til at kontakte os for at aftale en konsultation. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå dit drømmesmil.

Sidebar