lampe

Tandlæge Fuglebjerg

Dygtige og erfarne tandlæger nær Fuglebjerg – vi udfører alle former for tandbehandlinger for vores kunder. Vi ligger kun 25 min fra dig, og det vil være køreturen værd. Vores dygtige personale har fokus på kvalitets behandlinger og god service. Kontakt os i dag, hvis du ønsker en ordentlig tandbehandling! Vi ligger på Nygade 6, 4220 Korsør meget tæt på Korsør Havn.

Se alle vores priser her: Prisliste

Tandlæge Mette Bjørlik udfører tandbehandling Tandlægerne i Nygade Konsultation hos Mette Bjørlik

 

 

 

 

 

Tandbehandlinger hos din tandlæge nær Fuglebjerg

Vi har gennem tiden udført et hav af forskellige tandbehandlinger for vores kunder. Vores erfarne personale har opnået en masse kompetencer gennem tiden, nedenstående kan du se nogle af vores behandlinger:

  • Afblegning af tænderne
  • Kosmetiske tandforbedringer
  • Paradentose behandlinger
  • Tandimplantater
  • Kirurgisk tandbehandlinger
  • Krone & broarbejde
  • Hel- og delproteser

og meget mere.

De nye værktøjer og redskaber

Både vores tandlæger og klinikassistenter uddanner sig løbende, så vi kan garantere den bedst mulige behandling for vores kunder. Vi har de nyeste redskaber i klinikken, så du kan forlade os med det fineste slutresultat.

Vi værner om vores kunder, hvis du lider af tandskræk, så tager vi det i mente, og står klar til at hjælpe dig på bedste vis. Du vil altid føle dig tryg og velkommen, når du besøger vores klinik i Korsør.

Som din tandlæge nær Fuglebjerg har vi altid fokus på at have den nyeste teknologi og erfarne tandlæger og tandplejere, der tilbyder almindelige tandbehandlinger, inklusiv tandrensninger, fyldninger og paradentose behandlinger. Vi har også kosmetisk tandpleje såsom tandblegning.

En tandlæge der forstår sig på tandlægeskræk

Vi forstår, at nogle mennesker lider af tandlægeskræk, og vi bestræber os på at gøre vores klinik så komfortabel som muligt. Vores venlige personale vil sikre, at du føler dig tryg og godt tilpas under hele din tandbehandling.

Så hvis du leder efter en dygtig og erfaren tandlæge i Fuglebjerg og omegn, så er du kommet til det rette sted. Kontakt os i dag for at booke din næste tandlægeaftale, eller hvis du har spørgsmål til vores behandlinger. Vi glæder os til at se dig!

Tag kontakt til din nye tandlæge nær Fuglebjerg

Så hvis du står og mangler en omsorgsfuld, professionel og betænksom tandlæge tæt på Fuglebjerg, så skal du være velkommen til at kontakte os i dag. Vi lover at vi er din køretur værd. Så ring til os i dag på +45 58 37 24 60, send os en mail på info@ny-tand.dk, eller brug vores kontaktformular til at booke din tid i dag.

Er du interesseret i at se vores prisliste? Så få flere informationer her: Prisliste

Sidebar
Skriv til os

Ring til os