lampe

Tandlæge Slagelse

Har du brug for at finde en ny tandplejer? Og mangler du en tandlæge nær Slagelse der kan tilbyde dig den form for tandbehandling du søger? Så skal du tage kontakt til os i dag! Vi ligger kun 20 minutter væk i bil fra Slagelse Centrum. Vi ligger på Nygade 6, 4220 Korsør tæt på Korsør Havn.

Vores færdigheder er altid i top, og vi sørger altid for at personalet er up to date på de nyeste behandlinger! Tandlægerne i Nygade er dermed altid køreturen værd!

Få flere informationer om vores priser her: Prisliste

Tandlæge Mette Bjørlik tandbehandler Personalet hos Ny Tand Mette Bjørlik tand-konsultation

 

 

 

 

 

Få en tandbehandling i topklasse!

Vores tandlægeklinik har en bred portefølje. Dette er blandt andet noget vi har haft fokus på, for at kunne give dig den bedste behandling, hvad end det omhandler kosmetiske tandbehandlinger, eller kirurgiske tandbehandlinger. Vi tilbyder følgende:

  • Afblegning af tænderne
  • Kosmetiske tandforbedringer
  • Paradentose behandlinger
  • Tandimplantater
  • Kirurgisk tandbehandlinger
  • Krone & broarbejde
  • Hel- og delproteser

samt meget mere.

Ny Tand – En tandlæge nær Slagelse med fokus på tandlægeskræk

Som din tandlæge nær Slagelse, er det vigtigt for os at vi har de rigtige værktøjer og midler til at kunne hjælpe dig og dine tandbehov. Mange Danskere lider af tandlægeskræk. Derfor ved vi, at det kan være skræmmende at tage beslutningen at komme til os. Vi lægger derfor stor vægt på at skabe en tryg og afslappet atmosfære i vores klinik. Vi vil gerne have, at vores patienter føler sig godt tilpas, når de besøger os, og vi tager os tid til at lytte til dine spørgsmål og bekymringer.

Vi går højt op i at uddanne vores tandlæger

Som din tandlæge, går vi ud over det ovenstående, også meget op i at give dig en behagelig behandling. Vi har mange års erfaring med tandskræk og kan derfor hurtigt fange tegnene, samt være med til at berolige dig under konsultationen / tandbehandlingen. Vi går utroligt højt op i vores tandplejers uddannelser, og du skal derfor heller ikke tøve med at stille os spørgsmål!

Kontakt din tandlæge nær Slagelse nu!

Så hvis du står og mangler en dygtig, faguddannet og betænksom tandlæge tæt på Slagelse, så skal du være velkommen til at kontakte os i dag. Vi lover at vi er din køretur værd. Så ring til os i dag på +45 58 37 24 60, send os en mail på info@ny-tand.dk, eller brug vores kontaktformular til at booke din tid i dag.

Er du interesseret i at se vores prisliste? Så få flere informationer her: Prisliste

Sidebar
Skriv til os

Ring til os