lampe

Få lavet din tandprotese i Korsør

Hos Tandlægerne i Nygade udfører vi aftagelige protetiker, både hel- og deltandprotese. Her på siden kan du læse mere om, hvilken behandling der vil passe bedst til dig. Og hvordan en behandling med tandprotese i Korsør indebærer.

Vi udfører tandproteser tilpasset til dig

Er en tandprotese det rigtige valg for dig? En tandprotese er en erstatning for en eller flere af dine manglende naturlige tænder. Nu til dags er det meget normalt at anvende en tandprotese, da det kun er få mennesker der er i stand til bevarealle sine naturlige tænder igennem hele deres liv. Når man få udført en hel- eller deltandprotese skal den i udgangspunkt kun bruges om dagen og tages ud, når man lægger sig til at sove. Udover en tandprotese som er aftagelig findes der også ikke aftagelige tandproteser såsom tandkrone eller en tandbro.

Vi kan fremstille en tandprotese i Korsør efter dit individuelle tandsæt. Uanset hvilken tandprotese du ønsker er det fælles for dem alle, at vi får fremstillet en tandprotese som passer lige netop til dig. Dette gøres ved et aftryk af din mund, hvor vi så derefter vil få fremstillet tandprotesen til dig.

Kontakt os i dag, og få lavet din tandprotese i Korsør hos Ny Tand!

Når du vælger Tandlægerne i Nygade får du den tandprotese som passer bedst til dit behov. Uanset hvilken tandprotese du skal have, så er det fælles for dem alle, at de bliver fremstillet unikt til din mund. Du sikres derfor at tandprotesen passer nøjagtigt til din munds gummer og suger sig godt fast, så du ikke oplever at tandprotesen sidder løst eller føles ubehagelig at bære.

Tandprotese pris

Du kan se et udsnit af vores prisliste. Du er også velkommen til at kontakte os, hvor vi så kan aftale nærmere om et eventuelt syn.

Er du i alderen 18-25 år, eller kunne du forestille dig at skulle bruge tilskud til tænderne senere hen? Så kan du melde dig ind i Danmark og få tilskud til adskillige behandlinger! Fra almindelige tandeftersyn til store operationer.

Hvis du skulle være i tvivl om nogle af vores tandbehandlinger, har spørgsmål eller vil vide mere om os og klinikken, så er du velkommen til at kontakte os her!

Sidebar
Skriv til os

Ring til os