lampe

Tandlæge Høng

Står du og mangler en tandlæge nær Høng på Sjælland? Så står Tandlægerne i Nygade klar til at hjælpe dig med en omhyggelig tandbehandling. Vi ligger kun 30 minutter væk i bil fra Høng Centrum. Vi ligger på Nygade 6, 4220 Korsør tæt på Korsør Havn.

Når det kommer til vores kompetencer og tandbehandlinger, kan vi forsikre dig, at vi er køreturen værd!

Få flere informationer om vores priser her: Prisliste

Mette Bjørlik udfører tandbehandling Personalet hos Ny Tand Mette Bjørlik tand-konsultation

 

 

 

 

 

Find din behandling hos os!

Vores tandklinik har en mangfoldig portefølje når det kommer til alle de forskellige tandbehandlinger som du eventuelt kan have behov for. Dette inkluderer blandt andet:

  • Afblegning af tænderne
  • Kosmetiske tandforbedringer
  • Paradentose behandlinger
  • Tandimplantater
  • Kirurgisk tandbehandlinger
  • Krone & broarbejde
  • Hel- og delproteser

og meget mere.

Som din faglærte og seriøse tandlæge nær Høng, har vi meget fokus på, at du er tryg når du er i blandt os. Som patient kan du komme til os, hvad end du er van til at gå til tandlægen, eller om du lider af tandskræk og har brug for ekstra tryghed. Vi er uddannet i høj service og alle former for tandbehandlinger.

Uddannelse af vores tandlæger er i stor fokus hos os!

Lige meget om det inkluderer vores tandplejere, tandlæger eller vores klinikassistenter. Så går vi utroligt højt op i at uddanne vores personale med de rigtige værktøjer og muligheder. Som tandlægeklinik er vi altid opdateret på det nyeste udstyr og de nye former for tandbehandlinger. Dette er noget vi er meget passioneret for, så du altid kan føle dig tryg når du ligger i vores stol.

Kontakt din tandlæge nær Høng i dag

Så hvis du står og mangler en kompetent, professionel og omsorgsfuld tandlæge tæt på Høng, så skal du være velkommen til at kontakte os i dag. Vi lover at vi er din køretur værd. Så ring til os i dag på +45 58 37 24 60, send os en mail på info@ny-tand.dk, eller brug vores kontaktformular til at booke din tid i dag.

Er du interesseret i at se vores prisliste? Så få flere informationer her: Prisliste

Sidebar
Skriv til os

Ring til os