lampe

Din Tandlæge i Skælskør – optimal og professionel behandling

Tandlæger Skælskør – har du brug for en tandlæge i Skælskør eller omegn, så er Tandlægerne i Nygade, Korsør det rette valg, hvis du samtidig vil have den bedst mulige behandling. Som tandlæge nær Skælskør kan personalet i Nygade i Korsør tilbyde konsultationer, der altid er målrettet netop dine behov. Vi går dedikeret efter at imødekomme dig og dine behov, hvilket vi opnår ved en god og fællesskabende dialog.

 

Tandlæger Skælskør – Få professionelle behandlinger i Nygade

Tandlægerne i Nygade, ligger kun 15km fra Skælskør og tilbyder dig en lang række behandlinger. Med mange års erfaringer og kompetencer kan vi løse dine behov, små som store, hvis du søger tandlæge i Skælskør og omegn. Udover at give dig almindelig tandbehandling, samt rådgivende og forebyggende tandpleje, kan vi tilbyde dig behandlinger såsom:

Du finder vores fulde prisliste her

 

Vi sørger for optimal og professionel behandling

I Tandlægepraksissen ligger nær Skælskør, sørger vi altid for at du føler dig velkommen og godt tilpas. For os handler det ikke blot om at udføre en behandling, det handler mindst lige så meget om at du føler dig tryg og tilpas under hele forløbet. Derfor gør vi ekstraordinært meget ud af at lytte til dine behov. På denne måde kan vi sikre dig den mest optimale behandling.

 

Kontakt din tandlæge nær Skælskør med dine spørgsmål og forespørgsler

Tandlægerne i Nygade, Korsør ønsker altid at servicere patienterne bedst muligt. Derfor er vi gerne behjælpelige med at besvare dine spørgsmål, booke en tid eller løse andre forespørgsler på tlf.: 58 37 24 60 eller e-mail:info@ny-tand.dk. Du kan træffes os i følgende tidsrum: man-tirs. 8:00-16:00, onsdag 8:00-12:00, torsdag 8:00-17:30 og fredag 8:00-15:00.

Vi glæder os til at tage godt i mod dig.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os